FAQ - frequently asked questions

Vi bor på Folven Adventure Camp. Dette er en campingplass drevet av mennesker som brenner for ski og brett. På campingplassen bor vi på hytter med fire personer pr hytte. Vi vil dele jenter og gutter med mindre det er konkrete ønsker om annet.

Rett over veien (ca. 150m) er det en Jokerbutikk som har åpent 09-20 alle dager.

Ved bestilling får du en faktura på 30% av beløpet. Denne må betales innen 7 dager for at plassen din skal være reservert. Ved bestilling i kalenderåret før camp tilsendes faktura først i januar.

Resterende beløp faktureres med forfall 30 dager før avreise. Ved manglende betaling vil du kunne miste din plass på campen.

Alle deltakere har en fast voksen kontaktperson. Dvs at de har en person de kan ta kontakt med hele døgnet hvis det skulle være noe spesielt.

Ungdommene må være i stand til å ta vare på seg selv, dvs få tørket klærne sine, hygiene osv. Vi vil uansett være tett på alle slik at vi forsøker å fange opp problemer. Vi vil forsøke å sørge for at alle kommer til måltider, men det vil ikke bli ført liste med hvem som spiser, og hvem som ikke gjør det.

Vi vil sørge for vekking på morgenen for de som ikke er oppe i rimelig tid til frokost.