SOMMER

CAMP

2022

Sommercampen er et sosialt samlingspunkt for brett og freeski ungdommer. Her får de muligheten til å vokse både i bakken, men også utenfor. En slik camp skaper venner og opplevelser for livet. 

Vil du være med på årets sommereventyr?

Hvor?

Campen arrangeres i samarbeid med Stryn Sommerski, og Folven Adventure Camp (25 min fra breen).  

Dette er en camp for deg som er født fra og med 2010 – 2004. 

Campen er ikke en brett eller skiskole, våre deltakere må ha kjørt litt før, og kunne ta heis alene. Er du usikker, se på beskrivelsen i påmeldingsskjema, eller ta kontakt med oss. 

Transport

Vi setter opp busser fra Oslo og legger tilrette for å kunne plukke opp deltakere undervis på avtalte steder. Har du behov for transport fra andre steder, gi oss gjerne beskjed så vil vi vurdere det fortløpende.

Avreisedag

På bussen møter du en reiseleder som følger deg på turen. Bussene vil stoppe noen ganger underveis, men det er greit å ha med litt mat og drikke. Eksakt tidsskjema lages i løpet av våren, men det er avreise søndag formiddag fra Oslo. 

Vi kjører er turbusser med høy komfort med toalett.

Når vi kommer til Folven er det utpakking, og innlosjering i hytter.

Snødager
Vi får fire dager å kose oss på sommersnøen i bakken. Vi serverer frokost i kafeen hver morgen. Her vil det være tørrmat med pålegg og drikke. Vi satser på en stooor pakke med nugatti, men vil også sørge for at det er sunnere varianter tilgjengelig. Når man har spist, så lager man seg en god matpakke som man tar med seg til fjells.

Oppe i skisenteret er det en 4-seters stolheis. Skisenteret kommer til å jobbe for at vi skal ha de optimale forhold på snøen. Vi kommer til å få litt musikk inn i løypa.

Bussene kjører fra Folven 0930, og da er vi klare i løypa kl 1000 når det åpner. Vi ønsker at alle er med opp med mindre det er helt spesielle grunner til dette (sykdom, skader). 

Når vi er i bakken kommer våre dyktige trenere til å være i sitt ess. Vi vil dele grupper etter nivå, men også litt etter ambisjoner om hva man vil med å være her. De som ønsker å kose seg i sommerslush i bakken skal få lov til det. De som derimot vil trene, skal også få lov til det.

På ettermiddagene serveres det middag for alle. Denne kommer fra et lokalt cateringfirma. Vi vil også lage noe konkurranser av forskjellige arter. Campingplassen har en strålende skaterampe, så her er det muligheter for å fortsette på brett på ettermiddagen. Av andre tilbud kan vi nevne:

Trampoliner
Via ferrata klatrerute
 – Det er en liten klatrerute som ligger 7-8 min å gå unna hyttene. (ekstra 200kr)
Pump track sykkelbane
Beachvollyball
Fotball

Det er matbutikk ca. 150m unna campingplassen. 

Totalt blir det 4 dager med kjøring i skisenteret. Den siste kvelden på Folven forsøker vi å legge opp til litt ekstra for å kose oss. 

Hjemtur
Fredag er det hjemreise. Vi drar fra Folven på formiddagen. Det er ikke noe utvask som gjøres av oss, så vi kun rydder, og pakker ut av hyttene før vi er klare til å dra. Eksakt tidsskjema lages på vårparten, men vi satser på å være i Oslo på ettermiddagen. Fulle av inntrykk og relativt slitne alle mann 🙂